Til dig, der er medarbejder

Velkommen til den fællesoffentlige ledelsesevaluering! Denne side er relevant for dig, der skal evaluere eller har evalueret din leder i den fællesoffentlige ledelsesevaluering.

Hvorfor giver det mening, at du bruger tid på at evaluere din leder?

Med en ledelsesevaluering kan du give en grundig feedback på den daglige ledelse. Evalueringen skaber også et rum, hvor du og dine kolleger kan diskutere ledelse, samarbejde og udvikling med jeres leder.

Hvorfor skal ledere evalueres? I denne video kan du høre lektor Caroline Grøn fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet fortælle, hvorfor det giver god mening at lave en ledelsesevaluering.
Hvad er den fællesoffentlige ledelsesevaluering? I denne video kan du blive klogere på, hvad den fællesoffentlige ledelsesevaluering er. Videoen fortæller også, hvorfor vi har lavet værktøjet og hvad din leder og organisation kan få ud af at bruge det.

Hvis du vil vide mere

Mange af beslutningerne om, hvordan I gennemfører evalueringen i jeres organisation, er lokale. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til din nærmeste leder eller HR i din organisation, hvis du har spørgsmål til eller er i tvivl om noget i forbindelse med ledelsesevalueringen.

Du kan også finde generelle svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om den fællesoffentlige ledelsesevaluering her på hjemmesiden.