Til dig, der skal planlægge en ledelsesevaluering

Velkommen til den fællesoffentlige ledelsesevaluering! Denne side er relevant for dig, der skal planlægge, hvordan I gennemfører den fællesoffentlige ledelsesevaluering i jeres organisation.

Ledelsesevalueringen kan planlægges og gennemføres på mange måder. Første skridt på vejen kan være at få et overblik over hele ledelsesevalueringen. Du kan derfor med fordel starte med at orientere dig i vores eksempel på en detaljeret tidsplan.

Hvis du gerne vil tilpasse tidsplanen til din organisation, kan du også finde den i en word-version i vores materialekatalog. Der ligger også redigerbare versioner af en række af de øvrige materialer, du kan finde som pdf'er her på hjemmesiden.

Næste skridt kan være at få et hurtigt overblik over, hvordan hjemmesiden kan hjælpe jer på vej. Klik for at læse mere.

Hvordan forløber en ledelsesevaluering? Denne video beskriver kort, hvordan en ledelsesevaluering kan forløbe og hvad det kræver af jer som organisation, hvis I vil lykkes med ledelsesevalueringen.
Hvordan kommer man godt i gang, når man skal gennemføre ledelsesevalueringen? Her kan du høre HR-chef i Frederiksberg Kommune, Birgitte Rømer, fortælle om kommunens erfaringer med at tilrettelægge og gennemføre en ledelsesevaluering. Frederiksberg Kommune er en af de pilotorganisationer, der har afprøvet den fællesoffentlige ledelsesevaluering.