Sådan planlægger I processen

I kan planlægge processen for jeres ledelsesevaluering på mange måder. Vi har lavet et bud på en detaljeret tidsplan til inspiration for jeres proces, som du kan downloade som pdf her fra siden. Tidsplanen beskriver tydeligt, hvad I bør overveje i de forskellige dele af processen. Du kan også finde tidsplanen i en word-version, som I nemt kan tilpasse til jeres egen organisation. Den ligger i materialekataloget.

Hvordan forløber en ledelsesevaluering? Denne video beskriver kort, hvordan en ledelsesevaluering kan forløbe og hvad det kræver af jer som organisation, hvis I vil lykkes med ledelsesevalueringen.
Hvordan kommer man godt i gang, når man skal gennemføre ledelsesevalueringen? I denne video fortæller HR-chef i Frederiksberg Kommune, Birgitte Rømer, om kommunens erfaringer med at forberede og planlægge en ledelsesevaluering. Frederiksberg Kommune er en af de pilotorganisationer, der har afprøvet den fællesoffentlige ledelsesevaluering.
Sådan planlægger du en ledelsesevaluering - webinar Står din organisation overfor at skulle afvikle en ledelsesevaluering? Vil du gerne blive klogere på, hvordan du som HR-partner bedst planlægger den proces? Så er dette webinar måske noget for dig.

På siderne nedenfor kan du læse mere om de forskellige dele af processen og finde relevant materiale.